آرایشگاه عروس , تشریفات مجالس , آتلیه عروس

مقالات آموزشی در مورد برگزاری مراسم عروسی ، لباس عروس ، آرایشگاه و آتلیه عروس

آرایشگاه عروس , تشریفات مجالس , آتلیه عروس

مقالات آموزشی در مورد برگزاری مراسم عروسی ، لباس عروس ، آرایشگاه و آتلیه عروس

تاثیر شام عروسی و آرایشگاه عروس در هنگام مراسم عروسی

تاثیر شام عروسی و تالار و باغ عروسی در هنگام مراسم عروسی

شام عروسی یکی از مهمترین قسمت های برگزاری جشن عروسی میباشد . کیفیت بالا در غذای عروسی موجب میشود تا اگر در دیزاین و تزیینات عروسی و همچنین تشریفات عروسی هزینه ی زیادی در نظر نگرفته باشید ، باز هم مراسم شما ، بیادماندنی و خاطره انگیز باشد .از شرایط لازم برای نامگذاری و انتخاب برچسب " مجلسی " به یک خوراک , علاوه بر زیبایی و تزیین و غنای غذا  ( غنی بودن از نظر مواد مورد استفاده در غذا )  , باید " همگانی پسند " هم باشد.در زیر به معرفی تعدادی از غذاها که به عنوان غذای عروسی در منوی تالارها و باغهای عروسی وجود دارد میپردازیم.

 چلوکباب: یکی از اصیل‌ترین و از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان منوی اصلی غذای عروسی و یا در کنار دیگر غذاها قرار میگیرد. این غذا متشکل از یک بشقاب پر از پلو، کباب برگ (یک سیخ) یا کوبیده (دو سیخ) که همراه با گوجه فرنگی کباب شده، سماق و نوشیدنی (معمولا دوغ) سرو می‌شود.

جوجه‌کباب: یکی دیگر از غذاهای اصیل ایرانی که به عنوان شام عروسی انتخاب میشود است و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در طبخ جوجه‌کباب، از قطعات خوردشده گوشت مرغ استفاده میشود که آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند و به معمولا با پلو و گوجه فرنگی کباب شده میل میشود. جوجه کباب از غذاهای بسیار محبوب نزد ایرانیان استوبه عنوان یک انتخاب خوب برای شام عروسی میباشد.

باقلاپلو : یا در بیان روزانه باقالی‌پلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولا در جشن‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود و البته آن را به عنوان غذای عروسی و یا در میهمانی ها با گوشت بر سر سفره می‌آورند و به آن «باقالی‌پلو با گوشت» می‌گویند؛ باقالی‌پلو با گوشت بهتر است که با گوشت گوساله همراه باشد تا تکه‌های گوشت شکل خود را ازدست ندهند اما با مرغ یا گوشت گوسفندی یا بره نیز آن را میل می‌کنند.

زرشک‌پلو: این غذا یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی و یکی دیگر از انتخابهای شام عروسی است و آن را معمولاً با مرغ، گوشت بره و یا سردست و قلوه‌گاهِ گوسفند درست می‌کنند. و با استفاده از زرشک و زعفران تزئین و طعم میدهند و غذای محبو در میان ایرانیان میباشد.

غذاهای که در بالا آورده شد غذاهای است که در اکثر جشنها و عروسی ها به عنوان شام عروسی سرو میشود که در کنار آنها انواع سالاد, دسر و نوشیدنی نیز قرار دارد.

کلمات کلیدی :  مراسم عروسی -  مراسم عروسی  -  مراسم عروسی

از جمله خدمات مرکز منتو همکاری و معرفی مراکز فعال تشریفات مجالس در استانهای مختلف میباشد.  

تشریفات مجالس در تبریز - تشریفات مجالس در ارومیه تشریفات مجالس در اردبیل - تشریفات مجالس در اصفهان - تشریفات مجالس در کرج - تشریفات مجالس در ایلام - تشریفات مجالس در بوشهر - تشریفات مجالس در تهران - تشریفات مجالس در شهرکرد - تشریفات مجالس در بیرجند  -تشریفات مجالس در مشهد - تشریفات مجالس در بجنورد - تشریفات مجالس در اهواز - تشریفات مجالس در زنجان - تشریفات مجالس درسمنان - تشریفات مجالس در سیستان و بلوچستان - تشریفات مجالس در شیراز - تشریفات مجالس در قزوین - تشریفات مجالس در قم - تشریفات مجالس در کردستان - تشریفات مجالس در کرمان - تشریفات مجالس در کرمانشاه - تشریفات مجالس در یاسوج - تشریفات مجالس در گرگان - تشریفات مجالس در رشت - تشریفات مجالس در لرستان - تشریفات مجالس در مازندران - تشریفات مجالس در اراک - تشریفات مجالس در بندرعباس - تشریفات مجالس در همدان - تشریفات مجالس در یزد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.